Svet-Stranek.cz
Osobní stránka na adrese: trjservis.svet-stranek.cz
AUTOELEKTRONIKA PRAHA4

AIRBAGY:Osobní stránka na adrese: trjservis.svet-stranek.cz

AIRBAGY

Provádíme reaktivaci, resp. opětné "nabití" řídících jednotek airbagů. Po nehodě dojde v řídící jednotce airbagu k uložení informací o nárazu, čímž se stává dále nefunkční. My jsme schopni takovou jednotku resetovat a smazat informace o nehodě. Tím se jednotka opět "nabije" a může být znovu použita (tuto proceduru nelze provést klasickou diagnostikou používanou v servisech).

Reaktivace u vozidel VW, Škoda, Seat a většiny Audi provádíme na počkání. Řídící jednotky lze reaktivovat samostatně, případně i ve vozidle bez nutnosti demontáže. Doba reaktivace je přibližně 15 minut. Kromě reaktivace je u řídících jednotek koncernu VW možné provést také změnu konfigurace, čímž lze docílit např. toho, že jednotka, která byla určena pro 4 airbagy bude dále pracovat jako 2 airbagová atd.

Reaktivace provádíme také u ostatních značek, zejména Alfa Romeo, Fiat, Peugeot, Renault, Opel a dalších.. U ostatních typů automobilů je třeba řešit konkrétní řídící jednotku individuálně.

Upozorňujeme, že tímto způsobem reaktivované řídící jednotky airbagů jsou určeny pouze pro testovací účely a výrobce automobilů nedoporučuje jejich použití při provozu vozidla.

Ceny běžných typů: 500-1000kč