Svet-Stranek.cz
Osobní stránka na adrese: trjservis.svet-stranek.cz
AUTOELEKTRONIKA PRAHA4

CHIPTUNNING:Osobní stránka na adrese: trjservis.svet-stranek.cz

CHIPTUNNING

K úpravě řídících jednotek využíváme nejmodernějších technologií, díky čemuž jsme schopni úpravy u většiny vozidel provádět bez nutnosti rozebírání řídící jednotky vozidla. Rovněž data nastavení, která používáme, jsou individálně připravena vždy pro konkrétní motorovou jednotku. To znamená, že pro jeden typ vozidla nepoužíváme vždy stejné nastavení hodnot, i když se může zdát, že se jedná o dvě totožná vozidla se stejným typem motoru.

Při kvalifikované a odborné úpravě motoru se jeho životnost téměř nemění. Před provedením úpravy proto vždy provádíme zkušební jízdu a úplnou diagnostiku motoru, abychom zjistili, zda motor není poškozen nebo nevykazuje nestandardní chování. Úpravu provádíme pouze v případě, že jsme si jisti, že je motor plně funkční a po úpravě nebude hrozit jeho sebemenší poškození.
Současné hodnoty nastavení vašeho motoru vždy zálohujeme a v případě, že s výsledkem chiptuningu nebudete spokojeni, máte možnost do 3 dnů požádat o vrácení hodnot do původního stavu a navrácení plné částky. Vaše hodnoty můžeme uchovávat i nadále a v případě, že se někdy v budoucnu např. rozhodnete vozidlo prodat se standardním výkonem, můžeme tyto hodnoty vrátit zpět.

Důrazně vás varujeme před úpravci, kteří nedisponují dostatečně kvalitním zařízením nebo kteří používají stále stejné nastavení. U neprofesionálních zásahů může snadno dojít k poškození řídící jednotky nebo celého motoru.

Ceny u vozidel podporujících známé protokoly komunikace od 3000kč do 5000kč

Není vložena žádná fotografie.