Svet-Stranek.cz
Osobní stránka na adrese: trjservis.svet-stranek.cz
AUTOELEKTRONIKA PRAHA4

AUTORÁDIA NAVIGACE:Osobní stránka na adrese: trjservis.svet-stranek.cz

AUTORÁDIA NAVIGACE

Potřebujete český jazyk do navigace? Zapomněli jste kód k autorádiu či navigaci nebo vám ho předchozí majitel vozidla nesdělil? Žádný problém. Na počkání jsme schopni zjistit kód u všech nejpoužívanějších typů autorádií a navigací a díky profesionálnímu vybavení u mnoha modelů oproti konkurenci bez nutnosti rozebírání a rizika poškození! Rovněž není problém odblokovat zablokovaný přístroj s hláškami Cod, Code, Safe, Locked, apod. Na přání u vybraných modelů můžeme nastavit nový kód podle vašeho přání.

Doba zjištění kódu autádia nebo navigace se pohybuje v rozmězí 5 - 60 minut. U některých specifických typů rádií provádíme dekódování do druhého dne.

Zjištěný kód fyzicky testujeme na dekódovaném autorádiu, proto vždy ručíme za jeho správnost.

Vzhledem k tomu, že existuje několik tisíc modelů autorádií, z nichž jsme většinu schopni odkódovat, nelze uvést jejich kompletní seznam. Pro názornost uvádíme alespoň několik nejběžnějších výrobců:

Navigace:

Blaupunkt (většina Audi, VW, Škoda, Seat), Alpine, Becker, JVC, Pioneer, Sony ,Ford
Český jazyk do navigací po dohodě koncernové typy vw,škoda,audi na počkání

Autorádia:

Alpine, Becker, Blaupunkt, Clarion, Delco, Ford, Grundig, JVC, Kenwood, Panasonic / Matsushita, Philips, Pioneer, Sony, Technisat, VDO, Visteon a další

Ceny za odblok dle typu od 300kč
Český jazyk do navigací vw,skoda,audi :1000kč jiné typy po dohodě
Dále vám můžeme odblokovat obraz za jízdy u vozů VW, AUDI,ŠKODA
CENA DLE DOHODY OD 500KČ